Csere

Higiéniai okok miatt fehérnemű- és fürdőruha alsót, illetve a Magic Bodyfashion szilikonnal fennmaradó termékeit sajnos nem áll módunkban cserélni.

Ha a fehérnemű alsó nem megfelelő méretű, azt higiéniai okokból cserélni sajnos nem tudjuk. Ezért, ha nem vagy biztos az alsód méretében, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és nagyon szívesen lemérjük Neked a terméket, hogy biztosra mehess a vásárlással. 

A vásárló a kézhezvételtől számított 14 napon belül írásban jelezheti szándékát az egyéb termékek cseréjét illetően.

A cserét minden esetben írásos formában kell felénk jelezned a kézhezvételtől számított 14 napon belül. A cserére való igényedet vagy emailben vagy postán kell eljuttatnod hozzánk és fontos, hogy csak akkor tekinthető érvényesnek, ha az igény akár elektronikus, akár postai úton, de 14 napon belül kézhez kapjuk. A Vevő köteles a terméket is 14 napon belül visszajuttatni a Bravúr Fehérnemű részére.

Ha egy adott terméket szeretnél kicserélni, kérlek hogy a terméket használatba vétel nélkül (címke eltávolítása, a termék hordása, kimosása nélkül) sérülésmentesen (külsérelmi nyomoktól és használattól mentesen, címkéivel együtt) a számla csatolásával juttasd vissza a Bravúr Fehérnemű címére (2317 Szigetcsép, Malom u. 4) a saját költségeden. Az előformázott, szivacsos melltartókat és fehérneműket dobozban kérjük visszajuttatni, hogy sérülésmentességük ezáltal is biztosítva legyen. A csomagot minden esetben ajánlott postai küldeményként vagy futárszolgálattal juttasd vissza hozzánk, hogy biztonságban megérkezhessen.

Ha a kért csere raktáron van, úgy 3 munkanpon belül eljuttatjuk Neked. Ha a kért cseretermék nincs nálunk raktárkészleten, így annak megrendelésénél a fentebb részletezett szállítási határidők a mérvadóak (gyártónkként eltérnek)  

Minden kedves vásárlónknak szeretnénk felajánlani, hogy ha segítségünkkel történt a méret meghatározása, ám a megrendelt termék mégsem volt ennek megfelelően megfelelő méretű, akkor az új termék szállítási költségét mi álljuk.

A gyártóktól érkező minden egyes terméket megvizsgálunk, mielőtt elküldjük Neked. Természetesen a legnagyobb odafigyelésünk mellett is előfordulhat, hogy a termék hibás. Kérlek, amint észreveszed a hibát, emailen vagy telefonon vedd fel velünk a kapcsolatot, de legkésőbb a kézhezvételtől számított 14 napon belül.

gyártási hibás termék esetén a Vevő az alábbi három szavatossági joggal élhet:

  • kérheted a termék cseréjét
  • kérheted a termék javítását vagy árleszállítást
  • illetve elállhatsz a vásárlástól

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák (nem a bevarrt címkének megfelelő tisztítás, nem rendeltetésszerű használat, a weboldalunkon lévő termékkezelési útmutató be nem tartása) esetén a szavatossági jogok nem érvényesíthetőek.

Szavatossági igény érvényesítésekor, csere esetén az eredetileg megvásárolt fehérneművel egyező paraméterekkel rendelkező modellt áll módunkban küldeni. Ennek költségét mi álljuk. Így tehát pl. méretcserét nem lehet kérni a szavatossági igény benyújtásakor, arra az esetre a cseregarancia útmutatásai vonatkoznak.

 


Product successfully added to the product comparison!