Szeretnéd megtudni a helyes melltartó méretedet? Nem találsz 100%-ban rád passzoló fazont? Az üzleteket járva azt érzed, nincs is Rád való melltartó? Szúr, nyom, felcsúszik a melltartód, rendszeresen kilógsz belőle?

Ha Rád is igaz a fentiek valamelyike, akkor jó helyen jársz! Én tudok Neked segíteni, megtaláljuk a helyes melltartó méretedet!

A XI. kerületi Showroomunkban van lehetőség páros, csoportos és egyéni méret tanácsadásra is. Jelentkezz be a Facebook oldalunkon egyéni vagy páros tanácsadásra. Hozd el a barátnődet, Anyukádat, testvéredet.Hogyan zajlik egy egyéni vagy páros tanácsadás?

A 45 perces tanácsadás során megmutatom, mire kell odafigyelni a melltartóvásárlásnál, hogyan kell felvenni a melltartót. Megnézzük, hogy a jelenlegi melltartód stimmel-e. Ha nem, akkor próba melltartóink segítségével megkeressük számodra a megfelelő méretet. Ha megvan a helyes méret, akkor a webshopunkból tudsz rendelni. Ha szeretnél :) mert a tanácsadásnak nem feltétele a vásárlás.

Viszont ha szeretnéd, akkor a 2. vásárlásodból levonjuk a tanácsadás díját.

A MEtime showroomban teával vagy kávéval várlak és amellett, hogy melltartókat próbálunk, körbenézhetsz, próbálhatsz a többi tervezői ruhái vagy ékszerei közül a tanácsadás végeztével.Mennyibe kerül a tanácsadás?

2020. március 1-től történt bejelentkezésknél a tanácsadások egységesen 4.000,-ba kerülnek / fő.

A tanácsadás összegét később levásárolhatod, ha szeretnéd. Kapsz egy egyéni kódot, amit egyszeri alkalommal felhasználhatsz a második rendeléstől.

Amennyiben valamilyen oknál fogva nem sikerül megtalálnunk a számodra megfelelő méretet, akkor a tanácsadás összege 100%-ban visszatérítésre kerül.Örökös Garancia

Ha egyszer jártál már nálam tanácsadáson, de közben megváltozott a méreted (babát vársz, szoptatsz vagy bármilyen más okból változás történt a testsúlyodban), bármikor INGYENESEN újra eljöhetsz hozzám előre egyezetetett időpontban és újra megtaláljuk a méretedet.Hogyan gyere a tanácsadásra?

Jó, ha olyan felsőben jössz, amit könnyen le tudsz venni. Lehet egy kicsit testhezállóbb is, mert akkor sokkal jobban látszik az eredmény, ha felpróbálod a ruhádat a próbamelltartóra. Jobban látod, hogy hogyan áll, mi a különbség a korábbi melltartódhoz képest.

Kérlek, ne használj barnítókrémet vagy alapozót a felsőtesteden, mert azok megfogják a próba melltartók anyagát. Köszönöm :)


Product successfully added to the product comparison!