Nagy örömmel üdvözöllek a Bravúr Fehérnemű oldalán

Régi álmom vált valóra ezzel a Bravúr Fehérnemű elindításával. Célom, hogy a lehető legtöbb nővel megismertessem a helyes melltartó méretét, és az általam forgalmazott kiváló minőségű, különleges fazonú és mintájú fehérneműkkel bebizonyíthassam, a méret nem számít :) mert mérettől függetlenül minden nőnek lehet szexi, kényelmes fehérneműje. Olyan fehérneműket, fürdőruhákat, hálóruhákat, sportruhákat forgalmazok, amik segítségével minden vendégem magabiztosabb, vonzóbb és különlegesebb nőnek érezheti magát.

Személyes bemutatkozás

Kákai Adrienn vagyok, 35 éves Anyuka, Feleség, Nő.

Tinédzserkoromig nyúlik vissza a kalandom a melltartókkal :) nagyjából 10 évvel ezelőttig a helyes méretemet sem tudtam. Sem a barátnőim, sem az Anyukám nem tudta a sajátját sem, így ebben nekem sem tudtak segíteni. Mindig kilógtam belőle itt, szorított ott, felcsúszott a hátamon, vagy bevágott oldalt. De ebbe nem nyugodtam bele és elkezdtem kiképezni magam a melltartókból és a helyes melltartóviselésből. Rajongásom Angliában csúcsosodott ki. Ott a nagyobb kosár- vagy körméret az átlagos, a nők ismerik és szeretik a saját méretüket. Itthon, ha csak a szűkebb környezetemben is vizsgálódtam (és ezt nemzetközi kutatások is megerősítik), a nők 70%-a nem megfelelő melltartót hord.

Célom, hogy a nálunk vásárló nők egyre magabiztosabbak, vonzóbbak legyenek és merjenek többféle melltartót vásárolni. Mert a szexi fehérneműben minden nő szexinek érzi magát :)

A Bravúr Fehérnemű Kft. 2017-ben azzal a nem titkolt szándékkal jött létre, hogy Magyarországon is egyre több Nő ismerhesse meg a helyes melltartó méretét és elérhetővé váljon számukra a lehető legszélesebb méretskála, választék fehérneműkből, fürdőruhákból és hálóruhákból.

Kiemelt figyelmet fordítunk a helyes méret meghatározására. 2019 októbere óta a MEtime showroomban tartok méret tanácsadás workshopokat és egyéni konzultációkat. Ha szeretnél bejelentkezni, kérj időpontot Facebook oldalunkon keresztül: Bravúr Fehérnemű
A helyes méret megtalálása után pedig mindenki egyszerűen és könnyedén tud magának fehérneműt rendelni webshopunkból.
Beszállítóinkat személyes tapasztalatok alapján választottam ki, így biztosítom a magas minőséget.

Ha bizonytalan vagy, vásárlás előtt bátran keress meg személyesen, emailen, skype-on vagy telefonon.


Product successfully added to the product comparison!