Nagyon örömmel üdvözöllek a Bravúr Fehérnemű oldalán

Régi álmom vált valóra ezzel a webshoppal. Célom, hogy a lehető legtöbb nővel ismertethessük meg a helyes melltartóméretét, és az általunk forgalmazott kiváló minőségű, különleges fazonú és mintájú fehérneműinkkel bebizonyíthassam, a méret nem számít :) mert mérettől függetlenül minden nőnek lehet szexi, kényelmes fehérneműje. Olyan fehérneműket, fürdőruhákat, hálóruhákat, sportruhákat forgalmazunk, amik segítségével minden vásárlónk magabiztosabb, vonzóbb és különlegesebb nőnek érezheti magát.

Cégtörténet

Cégünk, a Bravúr Fehérnemű Kft. 2017-ben alakul azzal a nem titkolt szándékkal, hogy Magyarországon is elérhetővé váljon a lehető legszélesebb méretskála és választék fehérneműkből, fürdőruhákból és hálóruhákból. A szeptemberi webshop-nyitást követően egyelőre az online rendelésé a főszerep. Rövid távon azonban szeretnénk megnyitni egy egyedülálló, igényes offline üzletet is, a tervek szerint Budapesten.
Az üzlet megnyitásáig minden lehetséges fórumon: telefonon, emailen, skype-on azért dolgozunk, hogy a megfelelő méret- és fazon kiválasztásában is segítsük vásárlóinkat.
Beszállítóinkat személyes tapasztalat alapján választjuk ki, biztosítva ezáltal is a magas minőséget.

Személyes bemutatkozás

Kákai Adrienn vagyok, 32 éves Anyuka, Feleség, Nő.

Tinédzserkoromig nyúlik vissza a kalandom a melltartókkal :) nagyjából 10 évvel ezelőttig a helyes méretemet sem tudtam. Sem a barátnőim, sem az Anyukám nem tudta a sajátját sem, így ebben nekem sem tudtak segíteni. Mindig kilógtam belőle itt, szorított ott, felcsúszott a hátamon, vagy bevágott oldalt. De ebbe nem nyugodtam bele és elkezdtem kiképezni magam a melltartókból és a helyes melltartóviselésből. Rajongásom Angliában csúcsosodott ki. Ott a nagyobb kosár- vagy körméret az átlagos, a nők ismerik és szeretik a saját méretüket. Itthon, ha csak a szűkebb környezetemben is vizsgálódtam (és ezt nemzetközi kutatások is megerősítik), a nők 70%-a nem megfelelő melltartót hord. Számos barátnőmnek, kollégámnak, rokonomnak segítettem az évek során meghatározni a helyes méretét, így ők végre boldog melltartó-tulajdonosokká és használókká válhattak :)

Célom, hogy a nálunk vásárló nők egyre magabiztosabbak, vonzóbbak legyenek és merjenek többféle melltartót vásárolni. Mert a szexi fehérneműben minden nő szexinek érzi magát :)


Product successfully added to the product comparison!