Szeretettel üdvözöllek az oldalamon.

Csonka Krisztina vagyok, stílustanácsadó. Célom, hogy a lehető legtöbb nővel megismertessem a helyes melltartó méretét, hiszen a stílusos öltözködés a fehérneműnél kezdődik.
Az általam forgalmazott kiváló minőségű és különleges fazonú fehérneműkkel szeretném bebizonyítani, hogy mérettől függetlenül minden nőnek lehet kényelmes fehérneműje, amiben vonzónak érzi magát. Olyan fehérneműket és fürdőruhákat forgalmazok, amik segítségével minden vendégem magabiztosabb és vonzóbb nőnek érezheti magát.
Egy évvel ezelőtt egy mérettanácsadás olyan nagy hatással volt rám,  hogy végre kényelmes és szép melltartót tudtam magamnak vásárolni, hogy eldöntöttem, ezt minél több nővel szeretném megismertetni. Elkezdtem képezni magam a helyes melltartóviselésből és figyeltem milyen hatással van a jó méretű fehérnemű az öltözködésünkre és a testalkatunk előnyeinek kiemelésére. Ebben az évben lehetőségem lett átvenni a Bravúr Fehérneműt, ami 2017-ben azzal a nem titkolt szándékkal jött létre, hogy Magyarországon is egyre több Nő ismerhesse meg a helyes melltartó méretét és elérhetővé váljon számukra a lehető legszélesebb méretskála, választék fehérneműkből és fürdőruhákból.

Többféle szolgáltatást nyújtok. Vállalok mérettanácsadást, fehérnemű gardrób felépítést, egyéni konzultációt.
Keress bizalommal és segítek Neked!

Product successfully added to the product comparison!