TERMÉKKEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Különleges ruhaneműink különleges bánásmódot érdemelnek :)

Az általunk forgalmazott termékekre a garanciát csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, amennyiben a lentebb leírtaknak megfelelően kezelitek őket.

Minden egyes terméket kézzel kell mosni. Mind a fehérneműket, mind a fürdőruhákat.

Anyaguknál fogva, illetve a merevítők miatt a gépi mosás eldeformálhatja, megrongálhatja a fehérneműket és a fürdőruhákat is. Szárítani csak magas hőtől távol javasoljuk, mert a radiátor és a szárítógép is roncsolja az anyagokat.

Ugyanazt a melltartót lehetőleg másnap már ne vegyünk fel, viseljünk minden nap más típust, fazont. Egy-egy melltartót 2-3 használat után mossunk ki. De ez természetesen függ a használat intenzitásától. A sportmelltartót minden használat után javasolt kimosnunk. Az alsókat és fürdőruhákat szintén 1 használat után mossuk. Lehetőleg legyen több melltartónk, más-más fazonban, így a testünk sem szokik hozzá egy-egy fazonhoz, és hosszabb az élettartamuk is, ha nem ugyanazt a 2 melltartót hordjuk folyamatosan.

FEHÉRNEMŰK MOSÁSA:

Azért, hogy fehérneműink hosszan megőrizzék hibátlan állapotukat, azt javasoljuk, hogy hideg vagy kézmeleg vízben kézzel mossuk őket, kímélő mosószerrel. A hideg víz használata segít megőrizni a ruhák eredeti színét és megelőzi a fehér színű termékek beszürkülését.

FÜRDŐRUHÁK MOSÁSA:

A fürdőruhák speciális, elasztikus anyaguknál fogva még speciálisabb bánásmódot igényelnek. Minden használat után mossuk ki őket, így eltávolítva az anyag tartását romboló homokot, izzadságot, klórt, természetes vizet (esetleg sós tengervizet) és a napfényvédőt belőlük. Figyeljünk itt is a címkékre, de aranyszabályként megállapítható, hogy az öblítő nem tesz jót nekik, elveszíthetik rugalmasságukat, roncsolja az anyagot (Lycra). Javasoljuk a hideg vízben való öblítést minden használat után.

HÁLÓRUHÁK MOSÁSA:

A legtöbb hálóruha mosható gépben, alacsony vagy kézi programon. Minden esetben a címkén található iránymutatás a mérvadó. Mi azért a hálóruhák esetén is a hideg vízben való kézi mosást javasoljuk.

RÖVIDEN ÖSSZEFOGLALVA ÍGY VIGYÁZHATUNK TERMKEINKRE, HOGY AZOK MINÉL TOVÁBB MEGŐRIZZÉK EREDETI ÁLLAPOTUKAT:

1.    Mindent csak kézzel mossunk, minél hidegebb vízben
2.    Ugyanazt a melltartót lehetőleg másnap már ne vegyünk fel, viseljünk minden nap más típust, fazont
3.    A melltartókat néhány használat után kézzel mossuk ki
4.    A sportmelltartót minden használat után mossuk ki
5.    Fürdőruhához ne használjunk öblítőt és minden használat után mossuk ki hideg vízben
6.    Mindig ellenőrizzük a címkén található jelzéseket, melyekhez egy kis segítség:


Product successfully added to the product comparison!