Hányféle melltartó létezik?

Hányféle melltartó létezik?

Ahány nő, annyiféle mellforma :) szerencsések vagyunk, mert ma már mindenki megtalálhatja magának a számára tökéletes típusú melltartókat úgy, hogy nincs korlátok közé szorítva a méret vagy a forma miatt. Akár átlagos, akár átlagon felüli mérettel rendelkezünk, rengeteg lehetőség közül tudunk válogatni. Bélelt, T-pántú, varrás nélküli, telikosaras, félkosaras... de nem mindegyik fazon áll jól mindenkinek.

Bátran kísérletezzünk a típusokat, fazonokat, színeket illetően. Az első és legfontosabb, hogy ismerjük meg a helyes méretünket.

Ha ez megvan, akkor már csak a fazonok közül kell kiválasztanunk azokat, amelyek a legkényelmesebbek, a legjobb tartást biztosítják és a legjobban érezzük magunkat bennük.

Van, aki a csipkét szeretni, van aki a sima felületű, T-Shirt melltartókat. Nekem személy szerint, bár gyönyörűnek tartom, de nem áll jól a félkosaras melltartó, túl sokszor kell igazgatnom napközben :) De van, akinek olyan a mellformája, hogy gyönyörű dekoltázst varázsol neki és mégis biztonságosan tart. Ki kell próbálni :)

Az a legjobb, hogy nem csak egy tökéletes melltartónk lehet. Hanem akár 5-10 féle fazon is :) póló alá T-Shirt melltartó, nyári ruha alá a Pánt nélküli verziót ajánljuk. Mélyen dekoltált elegáns ruhánk alá választhatjuk az U-kivágású és Félkosaras fazonokat. Mély hátkivágásút a hátul nyitott ruhák/felsők alá, a testhezálló ruhák/blúzok/felsők alá pedig válasszunk Előformázott vagy Varrás nélküli típust.

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük Nektek a leggyakoribb típusokat:

Ha úgy érzed, nem tudod a saját méretedet, bátran írj nekünk és mi segítünk. Itt megtalálod azt is, mik a jelei annak, hogy nem a megfelelő méretet hordod: "A jó és a rossz melltartó 6 ismérve"

Illusztráció: Kató Lilla (http://lillakato.com/)

2Hozzászólás

  • Avatar
   Tóth Kamilla
   Sep 06, 2017

   Wow! Kb. a feléről nem is tudtam. Szuper hasznos, köszönöm! :-)

  • Avatar
   Treat Assignment Help
   Feb 24, 2020

   You are writing a good article. This article is more informative than another article; in this article, you have to write a piece of limitless information. This information useable for me like as an Assignment Help, because i am also write an article for Assignment Writing Services and Essay Writing Services. And this article is good or knowable for writing services.

Szólj hozzá

*
**Nem publikus
*Oldal url http://
*
Product successfully added to the product comparison!