Hogyan válaszd ki a megfelelő méretű melltartót? Segítünk, hogy bátran rendelhess online fehérneműt

Hogyan válaszd ki a megfelelő méretű melltartót? Segítünk, hogy bátran rendelhess online fehérneműt

Szeretnénk Nektek egy kis segítséget adni ahhoz, hogyan határozhatjátok meg a számotokra megfelelő melltartó méretét.

1. lépés: A jelenlegi melltartóid megfelelő méretűek? Ezt nagyon könnyen kiderítheted egy jelenlegi melltartód felpróbálásával. Nézd meg a blog bejegyzésünket arról, mi a jó és a rossz melltartó 6 ismérve itt: Útmutató

2. lépés: a cikk elolvasása után, ha úgy gondolod, hogy az általad jelenleg is hordott méret számodra megfelelő, nincs más dolgod, csak válogatni oldalunkon, kiválasztani a Neked tetsző terméket, berakni a kosaradba és fizetés után meg is érkezik hozzád :)

Ha a cikk alapján úgy látod, valahol nem stimmel a jelenlegi méretű melltartó, akkor itt egy kis segítség:

A) Ha nem stimmel a kosár mérete:

  • Túl nagy, eláll a mellednél
  • Túl kicsi, alul és/vagy felül kilógnak a melleid

Ha túl nagy, akkor válassz egy számmal kisebb kosarat, tehát pl. 75G kosarat hordtál eddig, akkor rendelj 75F kosarat

Ha túl kicsi, nem férnek el kényelmesen a kosárban a mellek, akkor válassz egy kosárral nagyobbat. Tehát ha eddig 75G kosarat hordtál, akkor válassz 75H kosarat

 

B) Ha nem stimmel a körméret (fontos! Új melltartónál a legkülső kapoccsal kell összezárni a melltartót, mert viseléskor, mikor kicsit nyúlik az anyag, már nem fogod tudni szűkebbre kapcsolni, ha már alapból a legbelsővel vetted)

  • Ha felcsúszik a hátadon, mert túl nagy a körméret
  • Ha bevág, szorít elől vagy a hátadon

Ha túl nagy a körméret, akkor válassz egy számmal kisebbet. Tehát ha eddig 80D-t hordtál, rendelj 75D-t.

Ha túl kicsi, nem ér be, vagy szorít, akkor nagyobb körméretet válassz, tehát pl. 80D helyett 85D-t.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy két D kosaras melltartó kosara sem egyforma. Ha összehasonlítunk egy 70D-t, és egy 80D, nemcsak a körméret, de a kosarak mérete sem egyezik. A körmérettel a kosarak mérete is nő.

Tapasztalatunk alapján a cm-ek mérése egyszerűen nem működik. Nincs két egyforma nő, ahogy nincs két egyforma mell sem. Még a sajátjaink sem pontosan egyformák :)

Tehát mi nem javasoljuk, hogy az interneten található cm-es táblázatokat böngészve próbáld meghatározni a körméretedet, mert az sokszor csal, téves eredményre juttat. Egyszerűen azért, mert melleink 3 dimenziósak, így az, ha két szögből lemérjük őket (mell alatti és mellcsúcsnál mért cm-ek), nem segítenek! :) minden mell és minden melltartó-típus különböző.

Inkább azt javasoljuk, azt tanulja meg mindenki, mi a Jó melltartó 6 ismérve (melyet ide kattintva tudsz ellenőrizni) és ha ezeket tudod, könnyebb belőni a megfelelő méretet.

Persze mi is itt vagyunk! Bármikor szívesen segítünk, akár egy Skype-os, akár telefonos vagy emailes, személyre szabott tanácsadással.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk! Ha a Tőlünk rendelt fehérnemű mérete nem jó, akkor mindenképpen keress fel minket, hogy javasolhassunk neked egy megfelelőbb fazont vagy méretet (természetesen cserélni csak akkor tudunk, ha ezt a rendelést követő 14 napon belül jelzed felénk, illetve nem hordtad, nem távolítottad el róla a címkéket)

 

Szólj hozzá

*
**Nem publikus
*Oldal url http://
*
Product successfully added to the product comparison!