A legjobb fehérnemű tárolási tippek és trükkök

A legjobb fehérnemű tárolási tippek és trükkök

Sokan kérdeztétek tőlem, milyen tippeket, trükköket ismerek a fehérneműk praktikus és egyben esztétikus tárolására

"Hogyan lehet minél tovább megóvni a fehérneműket eredeti állapotukban?"
"Hogyan lehet praktikusan kihasználni a rendelkezésre álló helyet a fehérneműk tárolására?"

Ebben a blogbejegyzésben körbejártam Nektek a témát! :)

Rajongok a fehérneműkért, ezért kiemelt figyelmet szentelek nekik, és így kiemelt helyük van a gardróbomban is.

Külön kis fehérneműs szekrényben tárolom őket. Sokat kísérleteztem, hogyan a legpraktikusabb, hogyan férnek el minél kisebb helyen. Minden típusnak külön fiókja van. Az egyikben az előformázott melltartók vannak, alatta pedig a normál, merevítős melltartóim. A következő fiókban a kiegészítők (melltartó-bővítők, pántok) és harisnyák, zoknik kapnak helyet. A hálóruhák is külön fiókot kaptak.

1. 

Az IKEA-ban kapható kis rendezőkben remekül elkülöníthetők az alsók, harisnyazoknik és zoknik. Én ilyeneket használok (SKUBB kosarak. 6 db-os szett ára: 1.990,-)

 

2. 

Számomra nagyon fontos, hogy az előformázott melltartók kosarait megóvjam a következő használatig. Ezért az alábbi elrendezést használom:

3.

Ha csak kevés helyünk van, elrendezhetjük a melltartókat így is

4 db-os szettben 8,40 fontért megvásárolhatjátok ezeket a dobozokat ingyen szállítással az ebayen

LINK

4.

Vannak olyan DIY (Saját készítésű) megoldások is, amik kis költségvetésből is kihozhatóak. Mint pl. ez a vállfákat újrahasznosító megoldás. Minden vállfa alját kifúrva egy akasztót applikálunk az aljukra. Ezekbe az akasztókba bele lehet akasztani a következő vállfát szépen sorban.

5.

Az IKEA-ban szintén kapható olyan akasztható ruhatároló fiók, amikben kényelmesen és sérülésmentesen tárolhatók a melltartók és egyéb fehérneműk is. Ez is a SKUBB termékcsalád része (Ára: 2.690,-)

 

6.

Ha nem szeretnél külön akasztókra, tárolókra vagy vállfákra beruházni, egy sima rúdra is felakaszthatjuk melltartóinkat és akár alsóinkat is eképpen:

7.

Függönykarikákat vagy sálakasztókat is kinevezhetünk melltartók tárolására. Így kis helyen a lehető legtöbb melltartót tárolhatjuk egyszerre:

8.

Vannak speciálisan melltartók tárolására tervezett akasztók is. Az úgynevezett Melltartó fához online 19,99 dollárért juthatunk hozzá itt:

LINK

9.

Ha van bőven helyünk a különleges, egyedi akasztók elhelyezésére, akkor a következő, speciálisan fehérneműkre tervezett vállfákat mindenképpen szerezzük be.

 Ezeket a rózsaarany, fémesen csillogó vállfákat kifejezetten melltartók és alsóneműk tárolására alakítottak ki. Minden szettet külön vállfán lehet tárolni. Van egy csipesz az alsónak is a melltartó mögött. Így nem kell keresgélnünk a bugyit, ami a melltartónkhoz illik 

Egy 10 db-os csomagot 9,99 fontért (+14,25 fontos szállítási költségért) szerezhetünk be az ebayen: 

LINK

10.

Ha valami igazán különleges és exkluzív megoldást keresel, akkor a szatén, párnázott vállfákat Neked találták ki. Minden budoár tökéletes kiegészítője lehet

Egy 10 db-os szettet 12,95 fontért rendelhetsz meg (+11,58 font postaköltség)

LINK

Remélem sikerült ötleteket merítenetek és átrendezitek a fehérneműs fiókot! Ha a tippek alapján kaptál ihletet és megvalósítottad valamelyik megoldást, kérlek küldd el nekünk az előtte-utána fotót és mi szívesen megosztjuk inspirációként!

Photo credits: Pinterest, ikea.com, ebay

Szólj hozzá

*
**Nem publikus
*Oldal url http://
*
Product successfully added to the product comparison!